Onze website maakt gebruikt cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken.
Lees meer over deze cookies.    AANVAARDEN

Bel Ons: +31 615 409 200

(Maandag - Zaterdag)

Over Ons

Over Ons

In het voorjaar 2008 is Bator Cleaning Service ontstaan.
Na dat ik zelf gewerkt heb als schoonmaakster bij grote schoonmaakbedrijven, wilde ik mijn droom waarmaken en eigen schoonmaakbedrijf starten die erg bewust is van duurzaamheid en milieu.

Bator Cleaning Service is actief in Midden-Nederland, Noord- en Zuid-Holland.
Naast de schoonmaak focussen wij ons ook op de betrokkenheid bij uw bedrijf, maken wij gebruik van een korte communicatielijn, hebben wij vaste contactpersonen en zijn wij erg service gericht.
Buiten dat richten wij ons op het opbouwen en behouden van langdurige klantenrelaties.

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag verder!

Bator Cleaning Service

Bator Cleaning Service, opgericht in 2008, is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle, dynamische en professionele schoonmaakbedrijven in Zuid en Midden Nederland We bieden een onverslaanbare service, betrouwbaarheid en klantenservice. Wij bieden hoogwaardige commerciƫle en schoonmaakdiensten in Zuid en Midden Nederland.
Als u voor Bator Cleaning Service kiest, kiest u ervoor om gebruik te maken van een van de meest ervaren schoonmaakbedrijf in Zuid en Midden Nederland en wij hebben de staat van dienst en ervaring om die claim te ondersteunen! Er zijn echter nog tal van andere dwingende redenen om onze aanbevolen schoonmaakdiensten en deskundige schoonmaakmiddelen te gebruiken.

+31 615 409 200

info@bator-cleaningservice.nl

BOX G0411, Strevelsweg 700-303, 3083AS Rotterdam