Onze website maakt gebruikt cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken.
Lees meer over deze cookies.    AANVAARDEN

Bel Ons: +31 615 409 200

(Maandag - Zaterdag)

Milieubewust

Maak kennis met het Bator Cleaning Service Eco Team
Milieuvriendelijke schoonmaakdiensten.

Bij Bator Cleaning Service nemen we de veiligheid van het milieu en de mens zeer serieus.
We weten dat het schoonmaken van een ruimte met producten vol verontreinigingen en gevaarlijke chemicaliën niet de juiste keuze is. Terwijl ze het vet en vuil verwijderen, kan hun effect op het milieu en de menselijke gezondheid behoorlijk schadelijk zijn.

Omdat we deze risico's begrijpen en ze willen minimaliseren, gebruiken we alleen milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen en producten die volkomen veilig zijn. Door dit te doen, doen we in wezen waar we goed in zijn zonder het milieu negatief te beïnvloeden.

Kwaliteit gaat bij ons hand-in-hand met een milieubewuste aanpak. Wij maken geen gebruik van schadelijke chemische schoonmaakmiddelen en maken echter alleen gebruik van milieuvriendelijke middelen in combinatie met een microvezeltechniek. Hiermee behalen wij het maximale resultaat.

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag verder!

Bator Cleaning Service

Bator Cleaning Service, opgericht in 2008, is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle, dynamische en professionele schoonmaakbedrijven in Zuid en Midden Nederland We bieden een onverslaanbare service, betrouwbaarheid en klantenservice. Wij bieden hoogwaardige commerciële en schoonmaakdiensten in Zuid en Midden Nederland.
Als u voor Bator Cleaning Service kiest, kiest u ervoor om gebruik te maken van een van de meest ervaren schoonmaakbedrijf in Zuid en Midden Nederland en wij hebben de staat van dienst en ervaring om die claim te ondersteunen! Er zijn echter nog tal van andere dwingende redenen om onze aanbevolen schoonmaakdiensten en deskundige schoonmaakmiddelen te gebruiken.

+31 615 409 200

info@bator-cleaningservice.nl

BOX G0411, Strevelsweg 700-303, 3083AS Rotterdam