Onze website maakt gebruikt cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken.
Lees meer over deze cookies.    AANVAARDEN

Bel Ons: +31 615 409 200

(Maandag - Zaterdag)

COVID-19

Ons schoonmaakbedrijf neemt voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat al onze medewerkers hun acties vakkundig uitvoeren en dat alle gezondheids- en veiligheidsmaatregelen worden herkend en correct worden gevolgd.
De maatregelen die we hebben getroffen in reactie op de coronavirus (COVID-19)-crisis zijn gebaseerd op de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie, RIVM en de plaatselijke gezondheidsautoriteiten. Deze maatregelen zijn zo samengesteld dat we onze normale dienstniveaus tijdens deze periode van onderbreking kunnen behouden

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag verder!

Bator Cleaning Service

Bator Cleaning Service, opgericht in 2008, is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle, dynamische en professionele schoonmaakbedrijven in Zuid en Midden Nederland We bieden een onverslaanbare service, betrouwbaarheid en klantenservice. Wij bieden hoogwaardige commerciƫle en schoonmaakdiensten in Zuid en Midden Nederland.
Als u voor Bator Cleaning Service kiest, kiest u ervoor om gebruik te maken van een van de meest ervaren schoonmaakbedrijf in Zuid en Midden Nederland en wij hebben de staat van dienst en ervaring om die claim te ondersteunen! Er zijn echter nog tal van andere dwingende redenen om onze aanbevolen schoonmaakdiensten en deskundige schoonmaakmiddelen te gebruiken.

+31 615 409 200

info@bator-cleaningservice.nl

BOX G0411, Strevelsweg 700-303, 3083AS Rotterdam